FORGOT YOUR DETAILS?

Cum intra cainele in cusca?

luni, 09 ianuarie 2017 by

Cind ajunge cusca comandata la Dvs.,cainele trebuie sa-si dea seama ca este casa lui, apartine de teritoriul lui si sa intre in ea.

Alegerea mărimii

Alegerea mărimii

luni, 09 ianuarie 2017 by

Lungimea cuștii trebuie să fie cel puțin egal cu lungimea câinii fără coadă (L) Înățimea cuștii trebuie să fie aproximativ cu 25% mai mare decât înălțimea câinelui. (î)

Cum este construita cusca 1

Cum este construita cusca?

luni, 09 ianuarie 2017 by

Cusca sta pe patru picioare, de 4 cm, distantat de pamint, ca sa aiba o circulatie de aer sub ea. Materialul custi este din lemn de brad. Lambriul este produs din scindura uscata, geluit pina la grosimea de 2 cm si slefuit. Sipcile interioare sint de 4 x 4 cm.

Cum rezista cainele iarna, cind este foarte frig 1

Cusca este incalzita de caldura propriului corp al cainelui, din care cauza este foarte important ca cusca sa nu fie prea mare, comparativ cu marimea cainelui. Spatiul suplimentar este nefavorabila pentru incalzirea interiorului custi. Din aceste considerente este folositor usita de p.v.c., care inchide intrarea, dar da o libertate de miscare caini.

Unde sa pun cusca

Unde sa pun cusca?

luni, 09 ianuarie 2017 by

Cusca pentru cainele Dvs trebuie sa fie amplasata in asa fel incit cainele sa aiba o vizibilitate cit se poate de buna, deoarece conform instinctului sau ea apara teritoriul, curtea, casa, resedinta, etc.

[cresta-social-share]

TOP