FORGOT YOUR DETAILS?

Cum este construita cusca?

Cum este construita cusca

Cusca sta pe patru picioare, de 4 cm, distantata de pamant, ca sa aiba o circulatie de aer sub ea.

Materialul custi este din lemn de brad. Lambriul este produs din scindura uscata, geluita pina la grosimea de 2 cm si slefuita. Sipcile interioare sint de 4x 4 cm.

Lambriul este prins de sipci cu suruburi de lemn. Sipcile sint gaurite dinainte, ca suruburile sa nu-i crape. Pereti laterali, podeaua si acoperisul sint realizate din lambriu de 2 cm grosime.

Acoperisul este invelit cu sindrila rosie, care nu in ultimul rand ii sta si forte bine, ii da o senzatie de casa omeneasca.

Pe picioarele custi, unde cusca intra in contact  cu pamantul, fixam cate o bucata de carton bituminat, ca picioarele sa nu se decadea.

La intrarea custi este fixat o usita de p.v.c., care poate fi luata jos in timpul verii, cu ajutorul piulitelor cu aripi.

Acoperisul poate fi deschis pentru curatarea interiorului custii, la inchidere este fixat un profil din tabla, care nu lasa sa intre ploaia sau zapada. Intreaga cusca este vopsita exigent cu lazur de lemn, pe baza de apa.

IZOLATIA se compune din polistiren de 2 cm, fixat pe o.s.b. rezistent la apa, astfel grosimea peretilor laterali si a podelei va fi de 5 cm.

[cresta-social-share]

TOP